Kokkimme/Our Chefs
Mr. Somkiat Iamsri
Tom Yum Thai Restaurant toivottaa tervetulleeksi Somkiat Iamsrin, joka on tullut meille Thaimaasta töihin.
Hänellä on melkein 20 vuoden työkokemus thaikokkina, sekä Thaimaassa että ulkomailla. Hänen työpaikkoihinsa ovat aiemmin kuuluneet mm.
Viang Thai hotel Thaimaassa (2000-2003), Blue Elephant Hilton Hotellissa Kuwaitissa (2003-2005) sekä Kinnaree ravintolaketju
Thaimaassa ja Malesiassa (2006-2010). Hän haluaa tarjota suomalaisille aitoa thairuokaa ja toivoo että ihmiset tulisivat käymään ja
maistamaan.
Tom Yum Thai Restaurant welcomes Somkiat Iamsri, who has come from Thailand to work with us.
He has almost 20 years experience of working as a Thai chef, both in Thailand and abroad.
His previous workplaces include: Viang Thai Hoten in Thailand (2000-2003), Blue Elephant in Hilton Hotel, Kuwait (2003-2005)
and Kinnaree restaurant chain in Thailand and Malaysia (2006-2010). He wants to offer Finnish people authentic Thai cuisine
and wishes that people would come and taste his foods!
Ms. Prakai Pitkälä
Prakai saapui Suomeen vuonna 1996 äitinsä mukana. Hän opiskeli Seinäjoen Ammattioppilaitoksessa valmistuen
suurkeittiökokiksi vuonna 2000 ja seuraavana vuonna ravintolakokiksi Vaasan ammattiopistosta Silveriasta.
Hänellä on työkokemusta suomalaisista ravintoloista ja hän tuntee suomalaisten makutottumukset. Prakai toivottaa
teidät tervetulleiksi nauttimaan Tom Yum Thai ravintolan ruoasta ja tunnelmasta!
Prakai arrived to Finland on 1996 with her mother. She studied cooking in Seinäjoki institute, graduating on 2000. She continued
her studies in Silveria institute here in Vaasa and graduated as a restaurant chef the following year. She has
work experience from Finnish restaurants and she knows what kind of foods Finnish people like. Prakai wishes you all
welcome to enjoy the food and atmosphere of Tom Yum Thai Restaurant! |
|
ALKURUOAT/STARTERS
KANA/CHICKEN
NAUTA/BEEF
SIANLIHA/PORK
MERENELÄVÄT/SEAFOOD
KASVISRUOAT/VEGETABLES
JÄLKIRUOAT/DESSERTS
|